Party

Feestmode met stijl

Op de 2e etage vind je onze uitgebreide collectie gelegenheidsmode voor de dames. In een gepaste ambiance met heel veel privacy kun je hier terecht voor een mooi setje voor een bruiloft, een leuk jurkje voor een speciaal diner of een bijzondere outfit voor een feest. Je vindt hier prachtige collecties van onder andere Vera Mont, LaDress, Ted Baker en Purper. Met de ruime keuze aan bijpassende accessoires, style je je outfit helemaal naar wens af.

Bruiloft

Als bruidegom kun je terecht op onze Suits & more afdeling voor het perfecte kostuum. Met aandacht voor al je persoonlijke wensen ga je samen met onze suitsexpert op zoek naar het juiste (maatwerk)kostuum. En met de juiste accessoires en schoenen wordt je kostuum geheel afgestyled op je toekomstige bruid. Als moeder van de bruid of bruidegom wil je natuurlijk stralen naast het bruidspaar. De keuze in bruidsmoedermode is ruim en wij zorgen ervoor dat de kleding tot in detail wordt gefinetuned zodat niets je in de weg staat op de feestelijke dag. Wil je meer informatie en verzekerd zijn van persoonlijk style advies op de door jou gewenste tijd en datum, maak dan een persoonlijke afspraak.

Personal shopper

Wil je meer informatie en verzekerd zijn van persoonlijk style advies op de door jou gewenste tijd en datum? Maak dan een persoonlijke afspraak. Dit kan via onze medewerkers in de winkel, via 0187-482052 (optie 3 voor damesmode / optie 4 voor herenmode) of online (over ons - personal shopper). Lees verder