Frank Walder

Het succesverhaal is in 1953 begonnen met handbestikte blouses vanuit het idyllische Münchberg in Oberfranken, Zuid-Duitsland. Ernestine Held bouwde, met in het begin acht medewerkers en vijf naaimachines, een vooruitstrevend bedrijf op. Gedurende 40 jaar hebben Lothar Held, zoon van de oprichtster, en zijn vrouw Gudrun het merk Frankenwälder verder uitgebouwd.

Sinds 2005 ontwikkelt Carolin Held - de derde generatie - het succesvolle merk verder. In het jaar 2006 werd vanwege internationalisering van het modemerk FRANK WALDER geboren.

Het label FRANK WALDER wordt in Duitsland ontworpen en staat voor de veranderde levensstijl van de nieuwe generatie vrouwen. Er goed uitzien, van alle facetten in het leven genieten en zich lekker voelen - geïnspireerd door deze zelfbewuste vrouwen zet FRANK WALDER die trends om in modieuze, draagbare en vrouwelijke looks.

Gedurende het seizoen vind je bij Buijsse Mode een verschillende kleurthema’s van FRANK WALDER, naast een basispakket dat bestaat uit diverse rokken, pantalons, blazers en tops.

"Wij zijn zo succesvol, omdat wij werkelijk van onze doelgroep houden. Dat zijn alle vrouwen met levenservaring, die hun eigen weg gaan en iets gepresteerd hebben - hiervoor hebben wij groot respect." Zegt Lothar Held, directie, tweede generatie. Daar sluiten wij ons bij Buijsse Mode graag bij aan!