Tramontana

De collecties van Tramontana bestaan uit complete looks waarmee je je van top tot teen kan kleden, oneindig kan combineren en geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Kenmerkend zijn de eigenzinnige prints en de verrassende details. De Tramontana collectie is bij Buijsse Mode beschikbaar in een brede maten range van 36 t/m 46 of XS t/m XXL.

Tramontana biedt kleding met wat extra’s waarin je je op-en-top vrouw voelt. Voor de energieke en zelfverzekerde vrouw, die met een positieve instelling midden in het leven staat. Die bovenal plezier aan kleding beleeft en er aantrekkelijk en goed gekleed uit wil zien. Tramontana heeft als missie jou te verzekeren van een compliment. Om je te laten stralen en je goed te laten voelen in wat je draagt. Jouw fashion compliment is ons compliment.

Met veel passie en plezier wordt door het professionele Tramontana team 8 onderscheidende  collecties ontworpen van casual tot gekleed. Een perfect design en gebruik van kwaliteitsmaterialen zorgen voor een uitstekende pasvorm die typerend is voor de stijlvolle fashion van Tramontana. Zoals de welbekende, flatterende jurken van Tramontana die de vrouwelijke silhouetten omarmen en iedere vrouw laat stralen.

Tramontana vind je bij Buijsse Mode op de Casual Trends Women afdeling op de begane grond.