Mode voor dames

YAYA shop-in-shop

Op de begane grond vind je een complete shop-in-shop van het lifestyle merk YAYA. Naast de dames collectie van dit geliefde merk, shop je hier ook de authentieke lifestyle accessoires van YAYA HOME!

Casual trends

De Casual trends afdeling bevindt zich op de begane grond. Met merken als Tramontana, Geisha, Vila, Freequent, Opus en nieuw dit seizoen Freebird, is dit de plaats waar je een leuke, casual outfit met een modische twist vindt. Draagbaar voor vele momenten, afhankelijk van de manier waarop de items gecombineerd worden. Op de Casual trends afdeling shop je in een huiselijke omgeving, waar je wekelijks nieuwe items vindt!

City looks

Stylish, Feminine, Unique, Classy, Refined en Fashionable Dat is de City looks afdeling op de 1e etage in het kort! Mooie artikelen met een uitstekende pasvorm, superieure kwaliteit en ultiem draagcomfort. Een mooi (basis) item moet lang mooi blijven en met veel plezier gedragen worden. Vind je het belangrijk om er modisch uit te zien, op een stijlvolle, elegante manier? Kom het ontdekken op onze City looks afdeling op de 1e etage. Je vindt hier o.a. de collecties van Caroline Biss, Heartmind, Studio Ar, en Studio Anneloes. Nieuw dit seizoen; Marella & Set.

Dresses & more

Voor elke dag een jurk of rok, dat is het motto van onze 'Dresses & more' afdeling. Van sportief tot gekleed en van 'desk-to-dinner' kun je op deze afdeling de ideale outfit vinden. Je vindt hier onder andere de collecties van Lilytime, HV Polo & Josephine & Co. Vanaf dit voorjaar, terug van weggeweest, vind je hier ook de collectie van GANT. Onze verkoopstylistes adviseren je graag uitgebreid over de mogelijkheden om een rok of jurkje zo te combineren en aan te passen, dat het geschikt is voor diverse gelegenheden. Je vindt onze Dresses & more afdeling op de 1e etage.

Modern classics

Pasvorm is op deze afdeling van essentieel belang. Met een mix van toonaangevende merken zoals o.a. Taifun, Comma, Anna van Toor & Oui, laten we je graag ervaren dat er vele opties zijn van leuke mode met de juiste, comfortabele pasvorm. Onze verkoopstylistes staan graag voor je klaar met een passend advies (en een lekker vers kopje koffie). Je vindt onze Modern classics afdeling op de 1e etage.

Elegance

Op onze Elegance afdeling vind je mooie, volledig op elkaar afgestemde, sets van diverse bekende merken. Veelal geroemd om hun perfecte West Europese pasvorm en duurzame kwaliteiten. Voorbeelden hiervan zijn Frank Walder, Gerry Weber, Rabe, Toni, Golléhaug, Eugen Klein, Betty Barclay en Sommerman. Wij zijn ervan overtuigd dat er mooi en verzorgd uitzien past bij elke maat en leeftijd.