Mode voor heren

Jeans

De meest jonge en modische afdeling binnen het herensegment wordt ingevuld met merken als Hilfiger Jeans en No Excess en nieuw dit seizoen EcoAlf. Door middel van slanke fits, modische details en stoere verwerkingen onderscheidt deze afdeling zich van de andere segmenten.

Casual

De Casual afdeling heeft twee gezichten. Het echte stoere casual met merken als Vanguard en nieuwkomer Blue Industry en het meer Smart Casual met onder andere Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Gant, Mason's en nieuw dit seizoen Hackett, Tramarossa (terug van weggeweest) en Van Gils. Het traditionele casual heeft een vrijetijdsinslag. Een katoenen broek met een trui of sweater en eventueel een overhemd. Smart casual is een invloed waarbij we zien dat casual en gekleed tezamen worden gedragen. Denk hierbij aan een mooi jasje dat wordt gedragen op een casual broek als een chino of jeans. Zo is de look niet alleen geschikt voor vrije tijd, maar in veel branches ook heel goed zakelijk inzetbaar.

Modern classics

Op de Modern classics vind je herenmode met een uitstekende pasvorm, duurzame kwaliteit en eigentijdse look. Met toonaangevende merken als Bugatti, Giordano, Culture, Baileys en nieuw dit seizoen; Fynch Hatton, kom je te allen tijde verzorgd voor de dag. In dit segment vind je een uitgebreide maatrange van M t/m 4XL. Tevens vind je op deze afdeling een zeer ruime selectie broeken van merken als Gardeur, Meyer, M.E.N.S. en Hiltl.