Lingerie

In ons souterrain vind je een complete selectie lingerie (ondermode, inclusief shapewear), badmode, home- en nightwear en beenmode. Onze professionele adviseuses helpen je graag met het beste stijl, pasvorm en maatadvies voor deze specifieke groepen.

Wil je een impresse van onze collectie bekijken? Klik dan hier
 

Lingerie

De basis begint bij mooi, goed zittende lingerie. Het is het eerste wat je aantrekt als je je aankleedt maar het is ook de basis van een goed silhouet. Voor dames hebben we een uitgebreide selectie lingerie (mode en basis) van de merken van het Belgische van de Velde: Prima Donna, Twist en Marie-Jo, L'Aventure. We zijn zelfs een van de premium dealers (deelnemer Lingerie Styling Programma) van deze groep. Deze merken zijn ook online te bestellen via onze webshop. Naast deze merken voeren we voor de dames onder andere ook Triumph, Felina, Conturelle en Anita. Voor dames en heren; Mey, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Sloggi en Schiesser alleen voor de heren. Naast de 'gewone' ondermode hebben we voor dames ook van diverse merken een shapewear programma; een selectie artikelen die het lichaam een handje helpen richting een mooi, glad en vrouwelijk silhouet.

Nightwear

Nachtmode is van oudsher een belangrijke artikelgroep op de lingerieafdeling bij Buijsse Mode. Of je nu op zoek bent naar een vlotte pyjama of een traditioneel nachthemd, van kleurrijk geprint tot een rustig mini dessin in pasteltinten; je vindt het allemaal in ons souterrain. Voor de dames van o.a. Tommy Hilfiger, Charlie Choe, Mey, Ringella, Pastunette & Vamp, van maat 36 t/m 50. Voor de heren van o.a. Schiesser, Mey en Tommy Hilfiger.

Legwear

Een set met rok of jurk is niet compleet zonder bijpassende beenmode. Beenmode omvat panty's, (stay-up)kousen, pantykousjes en (panty)sokjes. Van de merken Falke en Oroblu bieden wij een compleet basis assortiment; in vele structuren, deniers en kleuren. Dit wordt per seizoen aangevuld met seizoensgebonden modeartikelen (kleuren en dessins).

Homewear

Lange tijd waren het nachthemd en de pyjama items die alleen 's nachts gedragen werden, maar dat is al lang niet meer zo. Tegenwoordig begint een avondje loungen op de bank met mooie loungewear. Zowel voor de dames als de heren vind je bij ons een uitgebreide collectie loungewear. Voor de heren zie je dit terug bij de merken Tommy Hilfiger en Calvin Klein en voor de dames vindt je naast de merken Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Vamp en Rebelle ook een uitgebreid mix & match loungewear programma van Charlie Choe en Solo per Me. Relax in style!

Swimwear

Gedurende het hele jaar vind je een selectie badmode in ons souterrain. In de winter met name de chloorbestendige items en basics en vanaf het voorjaar een uitgebreid assortiment in badpakken, bikini's, tankini's, zwembroeken en bijpassende accessoires. Of je nu een prachtige luxe bikini met accessoires zoekt van Prima Donna Swim of een praktisch chloorbestendig badpak van Tweka; onze adviseuses kunnen je alles vertellen over de functie van de artikelen, de juiste pasvorm en het onderhoud van de badmode.

Shop Online

De mooiste lingerie van o.a. Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo en Marie Jo L'Aventure zijn ook online te bestellen via onze webshop.