Lingerie

In ons souterrain vindt u een complete selectie lingerie (ondermode, inclusief shapewear), home- en nightwear, beenmode en (seizoensgebonden) badmode. Onze professionele adviseuses helpen u graag met het beste stijl, pasvorm en maatadvies voor deze specifieke groepen.

Wilt u een impresse van onze collectie bekijken? Klik dan hier
 

Lingerie

De basis begint bij mooi, goed zittende lingerie. Het is het eerste wat u aantrekt als u zich aankleedt maar het is ook de basis van een goed silhouet. Voor dames hebben we een uitgebreide selectie lingerie (mode en basis) van de merken van het Belgische van de Velde: Prima Donna, Twist en Marie-Jo L'Aventure. Eind 2016 zijn we zelfs premium dealer (deelnemer Lingerie Styling Programma) van deze groep geworden. Deze merken zijn ook online te bestellen via onze webshop. Naast deze merken voeren we voor de dames onder andere ook Simone Perele, Triumph, Felina, Conturelle en Anita. Mey, Tommy Hilfiger en Sloggi voor dames en heren en Schiesser alleen voor de heren. Naast de 'gewone' ondermode hebben we voor dames ook van diverse merken een shapewear programma; een selectie artikelen die het lichaam een handje helpen richting een mooi, glad en vrouwelijk silhouet.

Nightwear

Nachtmode is van oudsher een belangrijke artikelgroep op de lingerieafdeling bij Buijsse Mode. Of u op zoek bent naar een vlotte pyjama of een traditioneel nachthemd, van kleurrijk geprint tot een rustig mini dessin in pasteltinten; u vindt het allemaal in ons souterrain. Voor de dames van o.a. Tommy Hilfiger, Charlie Choe, Nanso, Ringella en Pill, van maat 36 t/m 50. Voor de heren van o.a. Schiesser en Tommy Hilfiger.

Legwear

Een set met rok of jurk is niet compleet zonder bijpassende beenmode. Beenmode omvat panty's, (stay-up)kousen, pantykousjes en (panty)sokjes. Van de merken Falke en Oroblu bieden wij een compleet basis assortiment; in vele structuren, deniers en kleuren. Dit wordt per seizoen aangevuld met seizoensgebonden modeartikelen (kleuren en dessins).

Homewear

Er ook thuis verzorgd gekleed uitzien in comfortabele stoffen? Met o.a. Tommy Hilfiger en Mey zit dat wel goed!

Swimwear

Gedurende het hele jaar vindt u een selectie badmode in ons souterrain. In de winter met name de chloorbestendige items en basics en vanaf het voorjaar een uitgebreid assortiment in badpakken, bikini's, tankini's, zwembroeken en bijpassende accessoires. Of u een prachtige luxe bikini met accessoires zoekt van Prima Donna Swim of een praktisch chloorbestendig badpak van Tweka; onze adviseuses kunnen u alles vertellen over de functie van de artikelen, de juiste pasvorm en het onderhoud van de badmode.

Shop Online

Vanaf nu kunt u de mooiste lingerie van o.a. Prima Donna, Marie Jo en Andres Sarda online bij Buijsse Mode bestellen via onze webshop.