Onze winkel

Buijsse Mode is één van de oudste zelfstandige modewinkels in Nederland en een begrip in Zuidwest Nederland. Onze naam staat voor mode, vakmanschap, kwaliteit en service. Dit jaar bestaan we zelfs 140 jaar en dat vieren we het gehele jaar met diverse leuke acties en events.

ALLES ONDER EEN DAK

Met meer dan 100 toonaangevende merken, is Buijsse Mode het adres voor de laatste mode voor dames en heren, inclusief onder-, nacht-, been- en badmode!
 

UNIEK ASSORTIMENT

Ieder seizoen bieden wij de nieuwste collecties van toonaangevende merken en namen.
 

GASTVRIJHEID

Onze modeprofessionals staan voor je klaar met een altijd passend advies. Zij helpen je graag met het maken van je keuze voor de juiste outfit.
 

VASTE KLANTENVOORDEEL

Als vaste klant van Buijsse Mode spaar je automatisch punten. Deze punten worden twee maal per jaar uitgekeerd in de vorm van een waardecheque. Een mooi begin van een nieuw seizoen!
 

EIGEN ATELIER

We beschikken over een eigen atelier met vakkundige coupeuses. Indien noodzakelijk maken wij de kleding direct voor je op maat terwijl je in onze koffieserre geniet van een kopje koffie of thee.

 

GRATIS KOFFIE OF THEE

Tussen het winkelen door kun je in onze koffieserre 1e etage of in onze bistro op de begane grond, genieten van een lekker kopje koffie of thee met een ambachtelijk 'Buijsse' koekje van onze lokale bakker.
 

GRATIS PARKEREN

In de nabijheid van onze winkel tref je een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen. Indien je met het openbaar vervoer komt, stap je praktisch voor de deur uit.