Mode voor elke dag en een speciale gelegenheid! | Voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd | Veel najaars- en wintermode met kortingPop-up shop: 2e kans!

Wij denken dat het shoppen van nieuwe mode en bewust omgaan met het milieu hand in hand kunnen gaan. Koop bewust kleding van hoge kwaliteit die zeker langer dan één seizoen gedragen kan worden. Mocht je kleding niet langer willen dragen, zorg dan dat deze niet bij het afval belandt, maar maak er iemand anders blij mee!

Er zijn vele manieren om je kleding door te verkopen, vooral online. Hiervoor moet je vaak wel eerst foto's maken, onderhandelen over een prijs en misschien ook nog in een pakketje opsturen via de post. Wij maken het je graag wat makkelijker door de kleding die je bij ons hebt gekocht, ook weer in onze winkel in te nemen. 

pop up shop

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Welke kleding mag er ingeleverd worden?
De voorwaarden voor inname zijn als volgt:
- Het kledingstuk moet in de afgelopen 3 jaar bij ons aangekocht zijn. In het kassasysteem kunnen wij de betreffende aankoop terugvinden.
- Het kledingstuk moet gereinigd en in goede staat zijn.

2. Wanneer mag er kleding ingeleverd worden?
Inleveren kan van dinsdag 1 november tot en met zaterdag 12 november. EXTRA: wegens het succes van de verkopen in de 2e kans-shop, is er een extra inleverdag op zaterdag 19 november!

3. Hoe zit het met mijn vergoeding?
Bij het inleveren van de kleding, krijg je een ontvangstbevestiging. Wij verwerken de binnengekomen kledingstukken en gaan de originele aankoopprijs na in het systeem. Een week later kun je de voucher ter waarde van 20% van de aankoopwaarde ophalen bij de kassa. Deze voucher is in te leveren tot 29 april 2023. 

3. Wat gebeurd er met mijn ingeleverde kleding?
Wij controleren alle kledingstukken en doen eventueel kleine reparaties zoals het vastzetten van een knoopje. We stomen alle items en zorgen dat deze netjes uitgehangen worden.
Van dinsdag 15 november tot en met zaterdag 26 november kun je in de winkel een speciale pop-up shop vinden. Hier krijgen deze kledingstukken een tweede kans  tegen kleine prijzen!

4. Wat gebeurd er met kleding die niet verkocht wordt?
Voor kleding die uiteindelijk niet verkocht wordt, zal via de Stichting Woord en Daad een juiste bestemming worden gevonden.