Dagelijks nieuwe collectie - een selectie in de webshop, alles in de winkel!Pop-up shop: 2e kans!

Wij denken dat het shoppen van nieuwe mode en bewust omgaan met het milieu hand in hand kunnen gaan. Koop bewust kleding van hoge kwaliteit die zeker langer dan één seizoen gedragen kan worden. Mocht je kleding niet langer willen dragen, zorg dan dat deze niet bij het afval belandt, maar maak er iemand anders blij mee!

Er zijn vele manieren om je kleding door te verkopen, vooral online. Hiervoor moet je vaak wel eerst foto's maken, onderhandelen over een prijs en misschien ook nog in een pakketje opsturen via de post. Wij maken het je graag wat makkelijker door de kleding die je bij ons hebt gekocht, ook weer in onze winkel in te nemen. 

pop up shop

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Welke kleding mag er ingeleverd worden?
De voorwaarden voor inname zijn als volgt:
- Het kledingstuk moet in de afgelopen 3 jaar bij ons aangekocht zijn. In het kassasysteem kunnen wij de betreffende aankoop terugvinden.
- Het kledingstuk moet gereinigd en in goede staat zijn.
- Het kledingstuk moet geschikt zijn om in het voorjaar/de zomer te dragen
- Het betreft uitsluitend bovenmode
- Maximaal 8 kledingstukken per klant(nummer)

2. Wanneer kan er kleding ingeleverd worden?
Inleveren kan van woensdag 10 mei tot en met woensdag 24 mei 2023.

3. Hoe zit het met mijn vergoeding?
Bij het inleveren van de kleding, krijg je een ontvangstbevestiging. Wij verwerken de binnengekomen kledingstukken en gaan de originele aankoopprijs na in het systeem. Een week later kun je de voucher ter waarde van 20% van de aankoopwaarde ophalen bij de kassa. Deze voucher is in te leveren tot 30 september 2023. 

3. Wat gebeurd er met mijn ingeleverde kleding?
Wij controleren alle kledingstukken en doen eventueel kleine reparaties zoals het vastzetten van een knoopje. We stomen alle items en zorgen dat deze netjes uitgehangen worden.
Van woensdag 31 mei tot en met zaterdag 17 juni kun je in de winkel een speciale pop-up shop vinden. Hier krijgen deze kledingstukken een tweede kans tegen kleine prijzen!

4. Wat gebeurd er met kleding die niet verkocht wordt?
Voor kleding die uiteindelijk niet verkocht wordt, zal via de Stichting Woord en Daad een juiste bestemming worden gevonden.