Party

Wilt u meer informatie en verzekerd zijn van persoonlijk style advies op de door u gewenste tijd en datum, maak dan een persoonlijke afspraak. Dit kan via onze medewerkers in de winkel, via 0187-482052 (optie 3 voor damesmode / optie 4 voor herenmode) of online.

Feestmode met stijl

Op de 2e etage vindt u onze uitgebreide collectie gelegenheidsmode voor de dames. In een gepaste ambiance met heel veel privacy kunt u hier terecht voor dat mooie setje voor een bruiloft, dat leuke jurkje voor een speciaal diner of een bijzondere outfit voor een feest. U vindt hier prachtige collecties van onder andere Vera Mont, Joseph Ribkoff en Adrianna Papell. Met de ruime keuze aan bijpassende accessoires styled u uw outfit helemaal naar wens af. Nieuw dit seizoen in de feestelijke collectie van Ted Baker. De collectie is geënt op de schitterende klassieke modellen maar met een moderne twist. Dit uit zich in vele prints, felle kleuren en bijzondere details. De collectie biedt een keur aan feestelijke jurkjes met bloemenprints in een uiteenlopend kleurenpallet.

Bruiloft

Als bruidegom kunt u terecht op onze Suits & more afdeling voor het perfecte kostuum. Met aandacht voor al uw persoonlijke wensen gaat u samen met onze suitsexpert op zoek naar het juiste (maatwerk)kostuum. En met de juiste accessoires en schoenen wordt uw kostuum geheel afgestyled op uw toekomstige bruid. Als moeder van de bruid of bruidegom wilt u natuurlijk stralen naast het bruidspaar. De keuze in bruidsmoedermode is ruim en wij zorgen ervoor dat uw kleding tot in detail wordt gefinetuned zodat niets u in de weg staat op de feestelijke dag. Wilt u meer informatie en verzekerd zijn van persoonlijk style advies op de door u gewenste tijd en datum, maak dan een persoonlijke afspraak.

Personal shopper

Wilt u meer informatie en verzekerd zijn van persoonlijk style advies op de door u gewenste tijd en datum, maak dan een persoonlijke afspraak. Dit kan via onze medewerkers in de winkel, via 0187-482052 (optie 3 voor damesmode / optie 4 voor herenmode) of online. Lees verder